Disclaimer
 
We Luv Nails heeft met zorg alle informatie op deze website samengesteld. Er blijft een mogelijkheid bestaan dat ondanks alle zorgvuldigheid bepaalde informatie incorrect en of incompleet is.
We Luv Nails en haar eigenaar zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van materiaal afkomstig van deze website. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Tevens behoudt We Luv Nails ten allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.
Deze website bevat mogelijk (hyper)links naar andere websites. Zo worden er ook vanuit andere websites links gelegd naar deze website. We Luv Nails aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en om uw gemak te dienen.

Privacy

We Luv Nails respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en uitsluitend te gebruiken met uw toestemming
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken/verkopen
WeLuvNails home
WeLuvNails aktie
WeLuvNails prijslijst
WeLuvNails contact
WeLuvNails fotoboek